Associacions i entitats

Associació Colla Ja Ho Farem

La Colla Ja Ho Farem és un grup format per persones de totes les edats. A tots els agrada gaudir de la festa del Carnaval, per aquest motiu es va crear aquesta fantàstica colla. Sobretot per riure, ballar… i participar a totes les rues que se’ls posin al davant, i per fer disfrutar a la gent que els va a veure. Si voleu formar-ne part, només cal que ho digueu. 

President: Sr. Miquel Farrés Mauri
Per contactar: collajahofarem@gmail.com 

Associació Club Riu Clar Petanca Can Avellaneda
L’Associació Club Riu Clar Can Avellaneda es dedica a organitzar activitats i tornejos de petanca a la urbanització Riuclar. 

President: Sr. Carmelo Díaz-Malaguilla
Per contactar: diaz.malaguilla@hotmail.com 

Associació Grup Juvenil Sant Roc
El Grup Juvenil Sant Roc va ser creat l’any 1977 pel jovent del poble d’aquella època amb la voluntat de fer activitats pel municipi. Des de llavors, els joves d’abans i els que s’hi han anat afegint al llarg dels anys s’han encarregat de servir els sopars de Festa Major, rebuts cada any amb gran acollida pels vilatans de Massanes i dels pobles propers. 
Altres activitats que podem destacar del Grup Juvenil Sant Roc són la Castanyada popular i la Marxa de Sant Roc.

Presidenta: Sra. Ester Bartrolí 
Per contactar: gjsantroc@gmail.com 

Associació Juvenil Amics de Massanes

L’any 1999 un grup de joves, del poble, van crear l’Associació Amics de Massanes. En aquests anys s’han fet diferents activitats com la baixada de carretons, el campionat de botifarra, jocs de cucanya, la xocolatada per La Marató, la ronda motera, la concentració de clàssics, la Marxa de Reis o els sopars de Festa Major. 

President: Sr. Joaquim Oliveras Mateu
Per contactar: 626 250 439

Associació Manualitats Can Avellaneda Riu Clar
L’Associació Manualitats Can Avellaneda es dedica a organitzar tallers de manualitats a la urbanització Riuclar i a col·laborar a les diferents festivitats del poble. 

Presidenta: Sra. Araceli de la Torre
Per contactar: nnikky38@gmail.com 

Associació Riu Clar Joven 
L’Associació Riu Clar Joven es dedica als nens i nenes de la urbanització Riuclar. Al llarg de l’any preparen activitats pels infants, sobretot a l’estiu i també en dates assenyalades com el dia de Halloween, Nadal, Carnaval i Setmana Santa. 

Presidenta: Sra. Emilia Moreno Flores
Per contactar: mimi.sergio83@gmail.com