#aMassanesEnsTrobem

Actualment a Massanes s’està duent a terme un procés participatiu acompanyats de la cooperativa Resilience Earth. Si vols saber tot el que s’ha fet fins ara pot consultar els documents següents:

Massanes Projecte Resilience

Projecte Resilience Segona Trobada

Memòria Evolutiva Local Social

Al llarg del mes de setembre i octubre s’ha dut a terme la Caravana de Massanes. Amb aquesta proposta els encarregats del procés participatiu han pogut conèixer de més a prop cada un dels nuclis de Massanes. En total han estat cinc trobades amb els veïns de cada zona. A les trobades s’han posat en comú les idees que els massanencs i massanenques tenen pel nostre Local Social. 

La Caravana de Massanes va fer l’última parada a la pista poliesportiva el diumenge 24 d’octubre. Una  trobada de retorn de tot el que s’ha anat compartint entre veïns i veïnes dels diferents nuclis del municipi durant els mesos de setembre i octubre!

Quin és el següent pas? Doncs les persones que hi estiguin interessades es trobaran per redactar el reglament d’usos del local, per tal de presentar una proposta final per començar a caminar amb ella a partir del gener del 2022!

Tant si et vols involucrar com si vols més informació del procés participatiu, no dubteu en contactar a participaciociutadana@massanes.cat!